Karl-Anders Stenman i Robertsfors

Jag följde min dröm och flyttade till ett hus i Robertsfors i Västerbotten. Jag har bott i storstan i hela mitt liv men alltid haft en dröm om att leva nära skog och natur och att ha ett eget lantbruk. Drömmar kan bli verklighet, och jag vill säga till er läsare att fortsätt att drömma, nästa gång kanske just din dröm slår in! Mitt lantbruk vid den djupa vidunderliga skogen behöver emellanåt en hjälpande hand av en man som ställer upp för folk som behöver hjälp med någonting inom deras lantbruk i Robertsfors. Det är Karl-Anders Stenman i Robertsfors jag talar om! 

 

Hur gör man då när man är ny i en lantbrukarverksamhet och behöver hjälp? Jo man tar och hör sig för bland folket här på bygden. Jag la ut lite krokar och berättade för mina nya grannar att jag sökte efter någon som skulle kunna hjälpa mig med mitt lantbruk i Robertsfors, och snart fick jag höra både från det ena och det andra hållet att folk fått hjälp av just Karl-Anders Stenman i Robertsfors. En person en halvmil bort i hade fått hjälp och han berättade rätt så ingående om alla de tjänster han fått hjälp med av Karl-Anders Stenman i Robertsfors och rekommenderade mig att anlita den här mannen med sitt företag, som för övrigt har samma namn som han själv, och det är ju precis det jag gjorde. Denna duktiga man visade sig vara mycket kunnig och tack vare honom har jag nu en verksamhet som flyter på riktigt så bra. Alla som har, eller funderar på att skaffa ett lantbruk i Robertsfors med omnejd kommer öka sina chanser att lyckas genom att ta kontakt med Karl-Anders Stenman i Robertsfors.